Opnames deze zomer

Kalvijn presenteert nieuwe SBS6-spelshow Ja of Nee?

17 april 2024 17:45 | sterren | Door Tessa Kok

© ANP
YouTuber en presentator Kalvijn heeft een nieuwe tv-klus te pakken. Hij gaat namelijk een gloednieuwe spelshow presteren voor SBS6, genaamd Ja of Nee?. Dat heeft Talpa aan RTL Boulevard bevestigd na berichtgeving van mediapersoonlijkheid Tina Nijkamp.

Nieuwe presentatieklus

Kelvin Boerma, zoals Kalvijn eigenlijk heet, heeft al eerder shows gepresenteerd voor SBS6, zoals The Talent Scouts en Avastars. Nu krijgt hij de kans om weer een nieuw programma te presenteren bij de zender.

"Het klopt dat Kalvijn voor SBS6 de familiegameshow Ja of Nee? gaat presenteren. Naar een specifieke plaats in het uitzendschema wordt nog gezocht", zegt een woordvoerder van Talpa over de nieuwe spelshow in gesprek met RTL Boulevard. 

Ja of Nee?

In de nieuwe SBS6-spelshow Ja of Nee? worden optredens, acts en fragmenten getoond aan een publiek van 100 mensen. Over deze optredens, acts en fragmenten moeten zij vervolgens een vraag beantwoorden met ja of nee. De vragen in de spelshow zijn niet moeilijk, waardoor iedereen kan meedoen. De opnames van de spelshow vinden deze zomer plaats.

Wanneer Ja of Nee? op de buis verschijnt, is nog niet bekend. Wordt vervolgd!

Meer over