Kanye West razend na Jimmy Kimmel-parodie

Het lijkt erop dat Kanye West wel een cursus anger management kan gebruiken, de rapper is woedend op Jimmy Kimmel na een parodie die hij maakte.

Deze week had rapper Kanye West een interview met BBC Radio 1. Dat Kanye nogal arrogant is wisten we al, maar dit gesprek sloeg volgens velen alles. Zo noemde West zichzelf de grootste rockster ter wereld. Zo'n interview smeekt gewoon om een parodie, dacht talkshowhost Jimmy Kimmel.

Kleine Kanye

Jimmy Kimmel liet in zijn show Jimmy Kimmel Live! weten helemaal niets te begrijpen van de wartaal die Kanye uitsloeg tijdens het BBC-gesprek. Hij besloot daarom twee kinderen in te huren om het verhaal in jip-en-janneketaal na te vertellen. Dat viel niet helemaal in de smaak bij de rapper.

Twitter razernij

Op Twitter gaat Kanye helemaal los, hij steekt zijn woede tegenover Kimmel niet onder stoelen of banken. Hij heeft inmiddels tien tweets geschreven over het voorval (dat terwijl hij in totaal slechts 43 tweets heeft gestuurd).

Kanye West begint nog vrij netjes door te stellen dat hij vindt dat Jimmy Kimmel "te ver" is gegaan en dat hij "het niet als een grapje ziet". Daarna stapt de rapper over op de beledigingen: "je gezicht ziet er raar uit" laat West weten. Vervolgens twittert hij nog wat rare plaatjes met beledigende teksten.

Bekijk hieronder de reactie van Jimmy Kimmel op de tweets van Kanye. Daaronder is het parodie-filmpje te zien.

Reageren