Karen Damen gaat trouwen na acht jaar verloving

Karen Damen is over een maand de bruid. Het voormalig K3-lid gaat trouwen met haar verloofde Antony van der Wee die al in 2008 een aanzoek deed. 

Karen droeg al jaren zijn verlovingsring en samen heeft het stel zoontje Sky van zes. Toch liet het huwelijk op zich wachten vanwege Karens carrière bij K3. Toen ze afgelopen mei K3-af was, kon Damen zich volledig richten op het plannen van haar droombruiloft.

Ibiza

In de Vlaamse media wordt druk gespeculeerd over het hoe en wanneer. De grote dag zou half september zijn op Ibiza. Het idee is om alle vrienden en familie van het stel in te vliegen voor een onvergetelijk feestweekend.

Tweede kindje

Aan Shownieuws vertelde Karen (41) dat ze een tweede kindje nog wel ziet zitten. Eerder had ze juist verklaard geen kinderen meer te willen omdat ze zich zorgen maakte over terreuraanslagen en de wereld waarin de kleine zou terechtkomen: "De klop na de aanslagen is verwerkt, nu vind ik alles weer erg leuk en mooi. Dus ja, mijn man Anthony en ik willen graag een broertje of zusje voor Sky. Maar om alle vragen voor te zijn: neen, ik ben nog niet zwanger".

Reageren