Kasper van Kooten speelt vaste rol in Moordvrouw

30 januari 2014 10:38 | sterren | Door Televizier

Kasper van Kooten heeft een vaste rol te pakken in het derde seizoen van Moordvrouw. De acteur kruipt in de huid van de ambitieuze Officier van Justitie Jelle van Santen.

Van Santen botst door zijn gedrevenheid nog wel eens met de no-nonsense politiechef Carla. Van Kooten is vanaf de tweede aflevering te bewonderen.

Zondagavond van RTL

De aftrap van het derde seizoen van Moordvrouw is op zondag 9 februari op RTL 4.  Na de serie volgt om 21.00 uur Miljoenenjacht, en als dat spelprogramma in maart is afgelopen deelt Moordvrouw de zondagavond met hitserie Divorce.

Parachutemoord

De eerste aflevering van de politiereeks met Wendy van Dijk begint direct bloedstollend spannend. In ‘De Laatste Vlucht’ stort er een parachutist neer op een terras. “Het blijkt dat de parachute niet is opengegaan. Fenna en haar collega’s onderzoeken of het gaat om een ongeluk of dat er meer achter zit” meldt RTL 4.

Moordvrouw

Moordvrouw draait om de jonge rechercheur Fenna Kramer die samen met een politeteam de gruwelijkste misdaden oplost. Wendy van Dijk speelt een dame met een nogal onorthodoxe en soms roekloze aanpak waardoor ze dikwijls in botsing komt met haar collega's.

Locatie

Het eerste seizoen van de serie speelde zich af in Friesland, maar voor het vervolg werd gekozen voor de Randstad. Met gemiddeld 1,5 miljoen kijkers per aflevering is de misdaadreeks een groot succes voor RTL 4.

Van Kooten

Kasper van Kooten is geen onbekende in tv-land. Zo speelde hij eind jaren negentig in All Stars: De Serie, en in 2007 was hij te bewonderen als Dr. Thomas van Loon in De Co-Assistent.

Meer over