Kassa voor de Kardashians: 100 miljoen dollar voor vier jaar realitysoap

De Kardashians blijven nog vier jaar te zien op de Amerikaanse zender E!. Met de deal zou 100 miljoen dollar gemoeid zijn: een recordbedrag.

Keeping Up With The Kardashians is inmiddels al aan z'n tiende seizoen bezig, maar zender E! heeft er nog lang geen genoeg van. De komende vier jaar blijft de Kardashian-familie aan E! verbonden, schrijft New York Post op basis van ingewijden. Moeder Kris Jenner heeft een 100-miljoen-dollar-deal getekend. Nooit eerder werd er zoveel betaald voor een realityserie.

Kim Kardashian

Onder de deal vallen naast Kris Jenner ook haar dochters Kim, Khloé en Kourtney Kardashian en Kendall en Kylie Jenner. Haar ex-man Bruce Jenner dus niet: hij verlaat Keeping Up With The Kardashians na het huidige seizoen. Maar blijkbaar heeft hij nog geen genoeg van de camera's, want Bruce krijgt een eigen serie op E! over zijn geslachtsverandering.

Keeping Up With The Kardashians

De Kardashians hebben niet alleen getekend voor vier nieuwe seizoenen Keeping Up With The Kardashians, maar ook voor nieuwe series van de spin-off Kourtney And Khloé Take The Hamptons. Verder krijgen de Kardashian-zusjes nog meer mogelijkheden om in de schijnwerpers te staan met extra presentatieklusjes. Khloé deed al verslag op de rode loper van de Oscars en de Grammy's en nu krijgt ook Kim haar eigen shows.

Lees ook: Kim Kardashian liet het internet ontploffen met haar blote kont.

Meer over:

Reageren