Is het bijgelegd?

Sander over ruzie met Katinka in De Verraders: 'Vond haar een trut'

12 mei 2023 11:08 | sterren | Door Esther Hut

© Jasper Suyk

Dat de gemoederen hoog opliepen tussen Sander Huisman en Katinka Simonse in De Verraders hebben we allemaal kunnen zien. De twee konden duidelijk niet door één deur en Sander vertelt dat de twee ook na de opnames nog ruzie met elkaar hadden.

Dat vertelt de Kris Kross Amsterdam-dj aan Fawry in Realitea, de online realitytalkshow van RTL Boulevard.

Begin van de ruzie

Meteen vanaf het begin werden Sander en Katinka verkozen tot verraders. Samen met Maria Fiselier hadden ze een bondje, totdat Sander besloot die te verbreken en Maria (met de rest van de kandidaten) te verbannen. Katinka was woest om de actie van Sander en liet hem weten “hem er ook uit te flikkeren als hij zo doorging.”

‘Een trut’

Dat was het begin van een knallende ruzie. Sander vertelt er wat meer over. “Met Katinka had ik écht ruzie. Het voelde niet als een spel. Ik vond haar gewoon een trut, zij mij een lul. Ik dacht echt: dat komt nooit meer goed. 

Sander vertelt dat de ruzie na de opnames nog steeds door zijn hoofd spookte. “We hadden een persdag waar Jordy en ik niet bij konden zijn en daar was ik blij om. Ik hoefde haar gewoon niet te zien.”

Alles weer koek en ei

Als spelers zit je natuurlijk helemaal in het spel en lijkt de “echte wereld” ver weg. Maar gelukkig hebben Katinka en Sander het inmiddels weer goed gemaakt met elkaar.

“Twee dagen voor de eerste aflevering werd ik gebeld door Katinka”, vertelt Sander. “Toen hoorde ik een hele andere Katinka dan op tv, heel lief en begripvol. Zij belde echt om de strijdbijl te begraven en dat was eigenlijk een heel fijn gesprek.” Inmiddels kunnen ze weer door één deur. “Het is weer goed gekomen. Ze is eigenlijk heel lief.”

Uiteindelijk werden Sander en zijn broertje Jordy ontmaskerd als verraders en gingen getrouwen Billy Dans, Noor Omrani en Chahid Charrak er met het zilver vandoor.

Bekijk het gesprek hieronder:

Meer over