Katja Römer-Schuurman mogelijk vervolgd voor onverantwoordelijk rijgedrag

Katja Römer-Schuurman heeft zich weer eens misdragen in het verkeer. Het Openbaar Ministerie heeft laten weten dat het onderzoek gaat doen naar het ‘’bewijsbaar wangedrag in het verkeer’’.

Katja Römer-Schuurman schitterde begin deze week in een prachtige uitzending van De Week Van Filemon. In de uitzending was te zien dat de Nieuwe Buren-actrice met hoge snelheid over een B-weg scheurde, terwijl ze geen gordel om had én speelde met haar mobiele telefoon.

De Week Van Filemon 

Het rijgedrag van Katja Römer-Schuurman is door de Vereniging Verkeersslachtoffers niet onopgemerkt gebleven. Het genootschap diende daarom en klacht in bij het Openbaar Ministerie. "Wij vinden dat dergelijk gedrag andere weggebruikers in gevaar brengt. Een rolmodel voor veel jonge meisjes zou niet zo mogen koketteren met haar gebrek aan normen en waarden", aldus de Vereniging.

Katja Römer-Schuurman

Het Openbaar Ministerie onderzoekt momenteel of Katja Römer-Schuurman vervolgd kan worden voor haar onverantwoordelijke rijgedrag. De actrice liet donderdag in RTL Late Night weten niet bang te zijn voor een mogelijke strafvordering. "Ik heb mijn gordel altijd onder mijn oksel omdat ik nogal klein ben. Ook zagen mensen een rood knipperend lichtje in mijn auto: dat is omdat mijn raamwisservloeistof op was. Ik hoop dat het OM daar een goede zaak van kan maken", aldus Römer-Schuurman.

Katja Römer-Schuurman is momenteel te zien in de RTL 4-serie Nieuwe Buren.

Meer over:

Reageren