'Respect is zo overschat'

Katja Schuurman gaat naakt op Instagram om volgers te trekken

29 november 2022 20:15 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Katja Schuurman weet als geen ander hoe je een grijzige, grauwe dinsdag in november kunt opfleuren. De tv-maker deelt pikant beeld van zichzelf op Instagram om zo meer volgers te krijgen op social media.

Uit het niets trakteerde Katja Schuurman dinsdagavond haar circa 467.000 Instagramvolgers op een naaktfoto. De 47-jarige presentatrice meende dat haar aantal volgers al een tijdje bleef steken. Hoog tijd voor wat ze zelf 'een sociaal experiment' noemt om de boel wat op te krikken: "Benieuwd of dit helpt"

Blootgewoon

Op een smaakvol geschoten zwart-witfoto is Katja al drijvend in het water te zien zonder veel badkleding. Schuurmans sociale experiment leverde al binnen een uur meer dan 10.000 likes en een stortvloed aan reacties op van bekende en onbekende volgers. Zo post Bachelor-ster Thomas van der Vlugt: 'Mooie foto schat' en ook nieuwbakken vader Jamie Trenité reageert verrukt. Wendy van Dijk lacht tranen met tuiten en dj Domien Verschuuren overweegt een soortgelijke foto te plaatsen. 

Respect

Minder bekende Instagramvolgers zijn ook overwegend positief. Al vraagt een van hen zich af of Katja's nieuwe volgers haar ook echt uit respect gaan volgen. La Schuurman reageert daar op met een resoluut: "Respect is zo overschat".

Waarvan akte.

Meer over