Katja Schuurman heeft een nieuwe liefde en hij heet Freek

Het is bevestigd: Katja Schuurman is weer aan de man. Het is de 26-jarige Amsterdamse chefkok Freek van Noortwijk.

Story en Weekend hadden de primeur van de nieuwe vlam van Katja Schuurman, het AD wist de man in kwestie daadwerkelijk aan de telefoon te krijgen. Volgens hem is het helemaal waar. De twee zijn hartstikke verliefd!

Modern sprookje

Het gaat om de 26-jarige (Katja is 40, dus dat doet ze goed) chefkok Freek van Noortwijk die aan de krant openhartig vertelt over de liefdesaffaire. Het begon allemaal toen Katja een avondje uit eten ging in het Amsterdamse restaurant van Freek, Guts & Glory. „De sfeer was op dat moment optimaal. Iedereen een goed humeur, de bediening lekker op dreef en het eten van het juiste perfectieniveau. Tsja, en toen sloeg de vonk opeens over. Het lijkt wel een modern sprookje. De kok werd verliefd op een meer dan tevreden klant en andersom.”

Lekker chickie

Freek had eigenlijk met Katja afgesproken dat hij niet zo veel zou vertellen over de nieuwe verkering, maar hij kan zich niet inhouden. „Ach, wat kan mij het ook schelen. Het voelt zo verdomd goed dit! Ik ben gewoon smoorverliefd. Geef me eens ongelijk. Het is toch gewoon een lekker chickie. Ze is mijn maatje. We zijn gelukkig. Verliefd en er staan wat ons betreft alleen nog maar mooie dingen te gebeuren. De toekomst hè. Die lacht mij en Katja toe. Heerlijk! Net als het eten hier.”

Katja Schuurman en Thijs Römer maakten in februari hun scheiding wereldkundig. Zelf wil Katja nog niks kwijt over haar nieuwe liefde.

 

Reageren