Katja Schuurman maakt glossy over dood

2 november 2016 11:47 | sterren | Door Televizier

© Dilani Butink - KRO-NCRV

De eenmalige editie van de glossy heet DOOD, gaat inderdaad over de dood en ligt woensdag in de winkel. Katja Schuurman is de hoofdredacteur.

Katja Schuurman deed voor de glossy een beroep op haar directe omgeving. Zo vertelt ex-man Thijs Römer over hoe hij contact houdt met geliefden die zijn overleden. Datzelfde doet Johnny de Mol.

Vriend Freek

Huidige vriend Freek van Noortwijk is ook van de partij in DOOD, hij is chefkok en laat weten wat hij het liefst als laatste avondmaaltijd zou verorberen. Ook Jonnie Boer van de drie sterrenrestaurant De Librije doet dat.

Afbeelding

Er zijn columns van Youp van ’t Hek, Wim Daniëls en Wim Helsen en Katja zelf reisde af naar een Italiaans dorp waar veel honderdjarigen wonen en sprak met iemand die zich wil laten invriezen.

Het eeuwige leven

“Ik heb geleerd. Ik heb gelachen. Maar ik heb ook het snot uit mijn ogen gehuild bij het horen van sommige verhalen. En ik ben aan het twijfelen gebracht over mijn verlangen eeuwig op deze planeet te willen vertoeven, zo schrijft Katja in haar hoofdredactionele commentaar.

Meer over