Katja Schuurman: ‘Patricia Paay moet trots zijn op seksleven’

Katja Schuurman vindt het onbegrijpelijk dat Patricia Paay zich schaamt voor haar seksvideo. “Waarom zou je gegeneerd zijn door seks, door iets wat zo mooi is in het leven? Geniet er met volle teugen van”, aldus Katja.

Patricia Paay gaat sinds het verschijnen van haar seksvideo flink door het stof. Onnodig, vindt Katja Schuurman. De KRO-NCRV-presentatrice vindt dat de 67-jarige diva juist trots moet zijn op haar uitbundige seksleven. “Ik denk: wat goed dat ze zo’n spannend seksleven heeft. Wees trots dat jij niet zoals velen uitgeleefd achter de geraniums zit”, vertelt ze in Het Parool.

Seksvideo

Katja hoopt uit de grond van haar hart dat Patricia snel weer goed in haar vel zit. Dat zal wellicht even duren, aangezien de politie momenteel druk bezig is met het opsporen van de dader die het pikante filmpje de wereld in slingerde. Er zit in ieder geval schot in de zaak: donderdag heeft de politie een tweede verdachte verhoord.

Zuid-Amerika

Mocht Patricia de klap uiteindelijk niet meer te boven komen, dan is het volgens Katja wellicht een idee om een bezoekje te brengen aan Zuid-Amerika. “In die landen is de sfeer broeierig. Alleen een dans als de salsa of de tango al, daar druipt de erotiek van af. Er hangt daar seks in de lucht, dat vind ik fijn”, besluit ze.

Meer over:

Reageren