Instagram official

Katja Schuurman plaatst feestende foto met nieuwe vriend

11 juli 2022 10:52 | sterren | Door Marjolein Vos

© William Rutten
Katja Schuurman heeft haar volgers getrakteerd op een eerste foto samen met haar vriend. Afgelopen zondag zette ze op Instagram een foto waarop ze te zien is met haar nieuwe partner en vrienden op een festival. De relatie is daarmee ‘Instagram official’.

"Ja joh, gewoon het allerlekkerste festival! Met mijn vriendjes, en ja, met mijn liefje!!", valt er onder de foto te lezen terwijl ze dansend te zien zijn op het festival Wildeburg. Onder de post op Instagram zijn vooral positieve reacties te lezen over de relatie, maar ook over het hoge feestgehalte van de foto. Ook in haar Instagram Story deelt ze nog een foto met haar nieuwe vlam samen terwijl hij een arm om haar heen slaat.

Niek Schrijvershof

Schuurman heeft 29-jarige Niek Schrijvershof, die rechts op de foto te zien is, enkele maanden geleden ontmoet. Eerder vertelde de 47-jarige actrice op de rodeloper van de film Costa! waarin ze een rol speelt dat ze zelf ook een nieuwe man in haar leven heeft. Ook liet ze al aan Shownieuws weten dat ze een ‘hele leuke man’ had ontmoet en vlinders in haar buik had.

Vorige relaties

In november 2021 liep de relatie van Katja Schuurman op de klippen met Freek van Noortwijk. Samen met hem kreeg ze dochter Coco. Eerder was ze getrouwd met Thijs Römer en met hem verwelkomde ze dochter Sammie.

Meer over