Katja Schuurman reageert emotioneel op beschuldigingen Job Gosschalk

Katja Schuurman kreeg het in RTL Late Night te kwaad toen ze het opnam voor goede vriend Job Gosschalk. “Ik keur zijn gedrag af, maar ik keur hem als mens niet af.”

Katja werd door Humberto Tan gevraagd naar een reactie op de vele beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan het adres van Katja’s goede vriend Job Gosschalk. Omdat ze die vraag verwachtte had ze al een verklaring geschreven die ze met tranen in haar ogen voorlas.

Afkeuring

Vanzelfsprekend keurt Katja het gedrag af. Maar volgens de actrice worden zijn goede kanten niet genoeg belicht. “Ik wil gewoon ook een andere kant laten horen.”

Vriendschap

Als Katja begint over haar vriendschap met Job, wordt ze emotioneel. “Job is een goede vriend van mij, al 20 jaar. We hebben samen heel veel meegemaakt en ik hou heel veel van hem en hoewel ik het lelijk, heel lelijk en dom vind wat hij heeft gedaan, ik keur zijn gedrag af, maar ik keur niet ineens hem als mens af.”

Het emotionele betoog is hier te bekijken

Nog meer beschuldigingen

Voormalig castingdirecteur Job Gosschalk wordt inmiddels door tientallen mannen beschuldigd van seksuele intimidatie. Eerder op de avond werd in RTL Boulevard een nieuwe beschuldiging behandeld. Job zou de destijds 16-jarige acteur Willem Drieling hebben misbruikt.

 

Meer over:

Reageren