Katja Schuurman: "Thijs en ik houden nog heel veel van elkaar"

26 februari 2015 07:38 | sterren | Door Televizier

© Pief Weyman - KRO

Katja Schuurman reageerde woensdag bij Jinek voor het eerst op tv op haar scheiding. "Thijs en ik gaan een hele mooie toekomst tegemoet."

Katja Schuurman zat bij Eva Jinek op de bank om te praten over haar nieuwe programma Katja's Bodyscan, dat donderdagavond begint. Maar voordat de KRO-NCRV-collega's over die tv-show gingen kletsen, wilde Eva toch even iets vragen over Katja's scheiding van Thijs Römer.

Eva Jinek

"Het lijkt me - ik weet er alles van - toch gek om een persbericht over je privéleven te moeten uitgeven," begon Eva, die zelf ook uitgebreid in de roddelbladen is besproken door haar relatie met Bram MoszkowiczKatja reageerde: "Ja, dat is ook gek. Het voelt raar dat je daar bijna toe gedwongen wordt. En dat er ook weer over gesproken wordt of het wel op tijd is geweest, of dat we misschien de wereld voor de gek hebben gehouden."

Thijs Römer

"Thijs en ik hebben alles wat we wilden zeggen in het persbericht gezet," vervolgt Katja. "Het enige wat ik eraan toe zou willen voegen is dat Thijs en ik heel veel van elkaar houden, dat wij samen heel veel van onze dochter houden en dat wij er alle vertrouwen hebben dat we een hele mooie toekomst tegemoet gaan. Een andere dan we wellicht gedacht hadden, maar wel een hele mooie." Eva vond het genoeg: "Dan lijkt me dit voldoende, dan zijn we er klaar mee."

Lees ook: Maandag maakten Thijs Römer en Katja Schuurman bekend uit elkaar te gaan.

Meer over