Katja Schuurman wel in voor comeback in GTST

Katja Römer-Schuurman heeft het op dit moment erg druk met verschillende televisieprogramma's waar ze aan werkt, maar zou zo terug willen naar Goede Tijden, Slechte Tijden, waar ze ooit Jessica Harmsen speelde.

In Koffietijd vertelde de actrice dat een gastrol in GTST niet verkeerd zou zijn: "Als het een grappig gastrolletje is, zou ik dat best wel willen doen."

Jessica Harmsen

De rol van Jessica Harmsen nam Katja van 1994-1999 op zich. Römer-Schuurman kijkt er met een goed gevoel op terug: "Ik heb dat met veel plezier gedaan. Het is echt lang geleden." Jessica zal altijd weer terug kunnen komen, aangezien ze de soap niet dood verlaten heeft: "Ik ben achter op de motor met Cas Jansen de wijde wereld in getrokken. Dus ik kan nog terugkeren," aldus de Nieuwe Buren-actrice.

Nieuwe klussen

Sinds Katja een contract tekende bij KRO-NCRV heeft de actrice veel op haar bordje gekregen. Zo speelt ze bij de omroep in de nieuwe misdaadserie Noord/Zuid en presenteert ze het nieuwe programma Alles voor je Kind.

Julian (Cas Jansen) en Jessica (Katja) verlieten GTST om samen op wereldreis te gaan. Kijk hier nog eens terug naar de twee jonge acteurs.

Reageren