Kees Tol blij met kijkcijfers Hollands Beste Bloemstylist

Hollands Beste Bloemstylist is het eerste grote programma dat Kees Tol in z’n eentje presenteert. De Volendammer kon opgelucht ademhalen toen hij de kijkcijfers zag.

Woensdag keken er maar liefst 814.000 mensen naar de bloemschikwedstrijd van SBS 6. De kijkers waren ook zeer tevreden over de presentatie van Kees Tol. Hollands Beste Bloemstylist was zelfs de nummer twee om 21.30 uur. “Wie had dat gedacht? Dat is toch super leuk. Ik moet wel zeggen dat ik er een beetje slecht van geslapen had. Ik was niet bang, maar je hoopt wel dat het natuurlijk goed is, ook omdat het mijn eerste echte eigen programma is”, vertelt Kees Tol aan 100%NL. 

Hollands Beste Bloemstylist

Hollands Beste Bloemstylist is het eerste programma dat Kees Tol in z’n uppie presenteert. “Normaal kan ik natuurlijk een beetje leunen tegen Jan Smit of Nick & Simon, maar dat was nu natuurlijk niet het geval. Het was een beetje spannend, dus ik was ontzettend blij toen ik de cijfers zag.” 

Kees Tol

Woensdagavond was Kees Tol niet alleen bij SBS 6 te zien, Avrotros zond namelijk het programma De Zomer Voorbij uit. Die serie begon woensdag met 383.000 kijkers, zij waren erg positief over het programma. Kees Tol heeft er daarom vertrouwen in dat dit aantal nog gaat stijgen. “Het is heel jammer. De reacties waren in elk geval wel heel erg positief. Hopelijk trekt het aankomende week nog aan”, aldus Tol.

Vorig jaar won Kees Tol de Televizier Talent Award.

Reageren