Kees Tol: "Show Vandaag is een droom die uitkomt"

21 oktober 2013 10:30 | sterren | Door Televizier

Het nieuwe SBS6-programma Show Vandaag gaat bijna van start. Voor presentator Kees Tol is de talkshow een droom die uitkomt.

SBS6 wil graag de vooravond wat opleuken met het nieuwe Show Vandaag. Kees Tol omschrijft het programma als volgt: ''Het wordt heel luchtig, met leuke interessante tafelgasten. Een soort spiegel van de dag over alles wat boeit", zo vertelt hij aan De Telegraaf.

Droom die uitkomt

Voor de Televizier Talent Award-winnaar is Show Vandaag een mooie stap in zijn carrière: ''Nieuws, showbizz, lifestyle, eten, drinken en muziek. Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe kans om mezelf verder te ontplooien. Het is een droom die uitkomt.''

Het programma is elke werkdag om 17.30 uur te zien bij SBS6. Kees is enthousiast over dit tijdstip: "Om half zes is er bijna niks op televisie. Als je dan al kijkers aan je kunt binden is de kans groot dat ze blijven hangen."

Zenderidentiteit

Beau van Erven Dorens hoopt vooral dat Show Vandaag meer identiteit aan SBS6 gaat geven. “Nu scoort SBS6 in de vooravond 150.000 kijkers ofzo, met een programma over huizen. Dat is leuk, maar het geeft geen identiteit aan je zender. Dat geeft het wel als je zegt: ‘Hallo, het is half zes, leuk dat u kijkt, wat u ook aan het doen bent, we gaan even met u het gesprek van de dag doornemen'", zo vertelt de presentator aan Zappen.Blog.

Cynthia Abma

Kees Tol en Beau van Erven Dorens zijn niet de enige presentatoren van het programma. Ook Cynthia Abma en Marlayne Sahupala zullen te zien zijn in Show Vandaag.

Meer over