Kees van der Spek gedrogeerd in Maleisië

20 januari 2015 16:29 | sterren | Door Televizier

© SBS

SBS 6-presentator Kees van der Spek was voor de opnames van Oplichters In Het Buitenland in Maleisië. Hier kwam hij voor een onaangename verrassing te staan.

Kees van der Spek was voor de opnames van Oplichters In Het Buitenland in een nachtclub in Maleisië. Terwijl hij met zijn verborgen camera beelden van de locatie maakte, bood een vrouw hem ineens een massage aan. De SBS 6-presentator wees de aanbieding af, waarna hij besloot de club te verlaten.

Kees van der Spek 

Eenmaal op zijn hotelkamer werd Kees van der Spek plotseling ernstig ziek. Na het terugzien van de beelden blijkt dat de welwillende dame drugs in zijn drankje had gedaan, om hem vervolgens te beroven. Gelukkig heeft Van Der Spek zijn spullen nog, maar het was een zeer vervelende ervaring.

Oplichters In Het Buitenland 

Volgens Kees van der Spek is de gebeurtenis niet in scène gezet. "Zo ver zou ik voor het programma nooit opzettelijk zijn gegaan. We hebben na afloop snel de beelden bekeken en daarop was overduidelijk te zien dat een vrouw verdovende middelen in mijn drankje doet. Dat was zeer schokkend”, aldus de SBS 6 –presentator.

Seizoen 3

De bizarre beelden worden in het derde seizoen van Oplichters In Het Buitenland, dat 26 januari weer van start gaat, uitgezonden. 

Fajah Laurens was onlangs nog het slachtoffer van diefstal op Curaçao.

Meer over