Oeps!

Kees van der Spek spot 'oude bekende' in Het Perfecte Plaatje op Reis

1 juni 2023 09:21 | sterren | Door Judith Regeling

© RTL
Kees van der Spek zat woensdagavond met verbazing op de bank. De misdaadjournalist spotte namelijk in het toch altijd gezellige Het Perfecte op Reis een oude bekende.

Deze reünie is echter niet eentje waar de tranen rijkelijk vloeien. Het blijkt een oplichter uit zijn eigen programma! 

Het Perfecte Plaatje op Reis

Het zal je maar gebeuren: je zit nietsvermoedend naar Het Perfecte Plaatje op Reis te kijken en plots spot je een oude bekende. Soms kan dat leuk zijn, maar voor Kees van der Spek is dat toch een ander verhaal. De persoon in kwestie was namelijk een oplichter met wie hij het jaren geleden zelf aan de stok had.

Kees van der Spek

Op Instagram vertelt hij er nu meer over: "Verbijstering en hilariteit gisteravond toen wij Het Perfecte Plaatje op Reis keken. Tijl Beckand en Rick Bransteder gaan hier in Kaapstad door het oog van de naald", aldus de misdaadjournalist. "In 2020 vloerde ik deze gewapende overvaller bij een toiletgroep - 30 meter rechts van deze opname."

De beelden spreken dan ook voor zich.

Verbaasde reacties

De bovenstaande beelden leveren hem direct veel reacties op. William Rutten en Daphne Bunskoek kunnen hun oren niet geloven. Freek Vonk kan er op zijn beurt dan wel weer de humor van inzien. "Wat ben je toch een eindbaas", schrijft Freek Vonk. Rick Brandsteder en Tijl Beckand hebben zelf nog niet gereageerd.

Meer over