Kelly Osbourne is weer verliefd

8 juli 2014 14:43 | sterren | Door Televizier

Kelly Osbourne heeft weer last van vlinders in haar buik. De dochter van rockster Ozzy plaatste een intieme foto van zichzelf met het Britse model Ricki Hall op internet.

Zes maanden geleden gingen Kelly Osbourne en haar verloofde Matthew Mosshart uit elkaar. Inmiddels heeft de dochter van Ozzy alweer een nieuwe man aan de haak geslagen. Op de foto, die ze op Instagram plaatste, is te zien hoe Kelly een potje zit te tongworstelen met haar nieuwe vlam. Volgens de realityster heeft Ricki Hall een tong om van te smullen. Smakeloos of niet, de foto wordt momenteel veelvuldig op Twitter geretweet. 

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne werd bekend door de realityserie The Osbournes. De reeks werd al snel een hit door het excentrieke gedrag van de familie. Vanwege het succes van de show wist Sharon Osbourne, de vrouw van Ozzy, haar loopbaan als presentatrice uit te bouwen. Kelly startte een carriere als zangeres, maar helaas voor haar is ze nooit zo succesvol geworden als haar vader. Gelukkig gaat de zoektocht naar de ware haar een stuk beter af. 

Kelly Osbourne zal de komende tijd vaak stiekem bij haar nieuwe vriend slapen. Het wordt dan een stuk lastiger voor de belastingdienst om haar op te sporen.

Meer over