Kermit en Miss Piggy uit elkaar

5 augustus 2015 11:17 | sterren | Door Televizier

© Disney Enterprises - Scott Garfield

Kermit de Kikker en Miss Piggy zijn niet langer een setje. Na dertig jaar zetten de Muppets een punt achter hun relatie.

Kermit de Kikker en Miss Piggy maken in een gezamenlijke verklaring bekend dat hun relatie over is. In de nieuwe Muppets-serie zijn de twee geen koppel meer.

Kibbelen

"Na lang nadenken en kibbelen hebben we de moeilijke beslissing genomen om onze relatie te beëindigen," schrijven Kermit en Miss Piggy op hun social media-accounts. "We blijven wel samenwerken op televisie, maar onze persoonlijke levens zijn nu gescheiden. We daten met andere mensen, varkens en kikkers."

Bruiloft

Kermit en Miss Piggy waren meer dan dertig jaar getrouwd. Vanaf de start van The Muppet Show in 1976 zat de biggendiva al achter de kikker aan en in 1984 was het eindelijk zover: de film The Muppets Take Manhattan toonde de bruiloft van het stel.

The Muppets

Maar in de nieuwe Muppets-serie, die vanaf eind september te zien is op de Amerikaanse zender ABC, is het dus over en uit tussen Kermit en Miss Piggy. De reeks wordt een 'mockumentary' waarin de Muppets worden gevolgd in hun dagelijks leven.

Lees ook:
Muppets maken comeback op televisie

Meer over