Kevin Spacey mag vipbox US Open niet in

8 september 2014 14:26 | sterren | Door Televizier

Kevin Spacey, de grote ster uit de hitserie House of Cards, werd door de beveiliging van de US Open niet herkend. De acteur mocht de viptribune van Time Warner Cable niet betreden.

Kevin Spacey zag zijn goede vriend Woody Allen samen met Soon-Yi Previn in de vipbox van Time Warner Cable zitten. Net voor de halve finale van de US Open tussen Roger Federer en Marin Cilic besloot Spacey een babbeltje met de beroemde regisseur te maken. ''Maar de beveiligers herkenden hem in eerste instantie niet en hij had moeite om binnen te komen'', vertelt een ooggetuige aan New York Post. 

House of Cards

De twee uitsmijters waren duidelijk geen House of Cards-bingewatchers, eerder zette Netflix de mediawereld nog op zijn kop door alle afleveringen van de populaire serie van Kevin Spacey online te zetten. Je zou toch denken dat de spierbundels hem daar wel door zouden herkennen, maar helaas voor Spacey was dit niet het geval. 

Kevin Spacey

Pas na een uitgebreide spreekbeurt over zijn acteercarrière besloot de beveiliging Kevin Spacey alsnog toe te laten tot de viptribune, om samen met Woody Allen te genieten van de halve finale van de US Open. 

US Open

Kevin Spacey werd vorig jaar nog gespot tijdens de vrouwenfinale van de Australian Open. Waarschijnlijk werd de House of Cards-acteur zo mesjogge van het gekreun van beide dames, dat hij deze keer voor een wedstrijd tussen twee mannen heeft gekozen. 

Kevin Spacey heeft dit jaar meer last van pech, de productie van het derde seizoen van House of Cards verloopt verre van vlot.

Meer over