Tot april 2024

Khalid Kasem en Sophie Hilbrand mogen nog even door met hun talkshow

6 juli 2023 09:33 | sterren | Door Judith Regeling

© Annemieke van der Togt
Khalid Kasem en Sophie Hilbrand hoeven nog niet op zoek naar ander werk. Hun talkshow Khalid & Sophie gaat nog sowieso door tot april 2024.

Dat laat BNNVARA weten aan AD.nl na uitspraken van Khalid Kasem bij De Oranjezomer.

Khalid Kasem

Of het een geheim was, is de vraag. Khalid Kasem vertelt er openhartig over als hem wordt gevraagd waar hij momenteel allemaal mee bezig is. "Ik ben ook een beetje aan het werk. We zijn vooral aan het nadenken over Khalid & Sophie, want na de zomer zijn we er weer, en dus zijn we bezig met het doorontwikkelen van het programma."

Toch hoeven kijkers geen enorme veranderingen te verwachten. "Niet heel anders. Het programma blijft het programma", vervolgt de presentator. "Maar binnen dat format, zoals dat dan heet, ben je aan het nadenken van: willen we nieuwe elementen, nieuwe gasten en hoe zou het dan willen?"


Gedroomde gast

Als Khalid het alleen voor het zeggen had, wist hij het wel: hij zou dolgraag Louis van Gaal eens willen verwelkomen. "Ik heb Louis nog nooit aan tafel gehad. Ik zou dan ook hem niet per se één vraag willen stellen, maar ik ben een heel groot fan van hem als mens en als persoon", vertelt hij enthousiast. "Ik weet niet of er veel uitkomt, maar ik luister heel graag naar hem, want ik denk dat hij veel wijsheid heeft."

Khalid & Sophie

Louis van Gaal heeft een aantal maanden om erover na te denken of hij komt of niet. Khalid & Sophie is namelijk vanaf 11 september weer iedere werkdag te zien. "We zijn er dan tot de kerst. Sinds kort weten we ook dat we dan na de kerst - rond eind januari - weer terug zijn tot april." Voor Nadia is dat slecht nieuws: zij zal - als haar talkshow überhaupt terugkeert - dan pas daarna weer te zien zijn.

Meer over