Kijkers missen Soundos el Ahmadi bij DWDD

4 november 2016 20:26 | sterren | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Soundos el Ahmadi werd begin september aangekondigd als de nieuwe huiskomiek van De wereld draait door. De 34-jarige comedian is echter al weken zonder opgaaf van reden afwezig.

Het ontbreken van El Ahmadi is best opmerkelijk, zeker omdat de weekafsluiting al sinds jaar en dag een essentieel onderdeel is van de vrijdagavonduitzending van DWDD. In het verleden kon de show niet eindigen voordat (door het programma) bekende komieken als Pieter Derks en Peter Pannekoek hun zegje hadden gedaan.

Kritiek

Soundos maakte begin september haar debuut en werd relatief goed ontvangen, maar al snel kwam er op Twitter heel wat kritiek. Of dat de reden is dat ze nu al veertien dagen gemist heeft, is onduidelijk. Haar voorganger Peter Pannekoek werd met grote regelmaat de grond in getwitterd, maar hield het toch seizoenenlang vol.

Twitter

DWDD heeft geen verklaring gegeven voor de afwezigheid of zelfs het mogelijke ontslag van de grappenmaakster. Soundos' officiële Twitter account is ook uit de lucht. Of het een verband houdt met het ander is de vraag. Wel valt het vaste kijkers op dat ze er niet is.

Soundos gemist? Klik HIER om haar meest recente DWDD standup te zien.

Meer over