Kim Holland lanceert erotische variant op Facebook

18 september 2015 15:40 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL 7/Jensen

Kim Holland zit niet stil: de onderneemster lanceert binnenkort social media site Kinkylife, wat een erotisch alternatief op Facebook moet worden.

Kim meent dat er behoefte is aan een dergelijk initiatief omdat op de meeste social media sites strenge regels gelden rond het plaatsen van erotisch getinte foto's en video's. Facebook verwijdert zelfs regelmatig posts die te pikant zouden zijn.

Gelijkgestemden

Op Kinkylife gelden dat soort regels niet. Volgens Kim is haar nieuwe site perfect voor mensen die er een vrije of sexy levensstijl op nahouden en dat met iedereen willen delen. Ook belooft ze dat Kinkylife net zo gebruiksvriendelijk zal zijn als Facebook. Maar Kim zou Kim niet zijn als er ook niets te verdienen valt. Er kan straks tegen betaling gechat worden met meisjes of stellen. 

Kim is drukker dan ooit

Kinkylife is niet het enige project van de koningin van de polderporno. Zo presenteert ze tegenwoordig elke zaterdagavond haar eigen late night inbelprogramma op RTL 5 genaamd Kim Holland Verrast Live. Ook liet ze eerder deze week nieuwsduider Luuk Ikink rood aanlopen toen hij haar mening vroeg over popcorn. 

Meer over