Kim Kardashian en Kanye West kiezen voor privacy

5 juli 2013 10:53 | sterren | Door Televizier

Kim Kardashian en Kanye West lijken meer privacy te willen. Het mediageile stel heeft een miljoenbod voor de eerste babyfoto afgewezen.

Het is inmiddels alweer bijna een maand geleden dat North West werd geboren. Eerst lieten Kim en Kanye ons wekenlang wachten op de naam van de baby, nu wachten volgers vol smart op de eerste beelden van de kleine.

$3 miljoen voor een babyfoto

Een insider vertelt aan Us Weekly dat het bekende koppel een bod van drie miljoen dollar met een Australisch tijdschrift heeft afgewezen. Ook het bekende People Magazine, dat er doorgaans vandoor gaat met de babyfoto's van de grootste sterren, heeft nog geen contract in handen. Naar verluid heeft het blad twee miljoen dollar geboden voor een fotoshoot.

Keeping Up with the Kardashians

Ook in de realityshow van Kim, Keeping Up with the Kardashians, zal de baby niet te zien zijn. Kanye weigert namelijk zijn baby te laten filmen voor de show. De rapper zelf duikt ook maar sporadisch op in het programma.

Twitter

Zowel Kanye als het moederschap lijken een positieve invloed te hebben op Kim Kardashian. De realityster deed er vroeger alles aan om in de schijnwerpers te staan, nu is het zelfs rustig te noemen op de sociale media. Eerst verschenen er vrijwel dagelijks 'selfies' (zelfportretten) op Instagram, tegenwoordig moeten volgers het doen met een sporadische tweet. En die gaat dan ook nog vaak over zus Khloe.

Meer over