Kim Kardashian laat nanny voor baby North zorgen

Kim Kardashian kan niet zonder haar schoonheidsslaapje. Ze heeft dan ook een nanny ingehuurd die 's nachts voor de drie weken oude baby North zorgt.

Het was natuurlijk te verwachten dat realityster Kim Kardashian en vriendlief Kanye West een nanny zouden inhuren. Een anonieme bron bevestigt nu tegenover RadarOnline dat de twee inderdaad iemand hebben aangenomen om 's nachts voor North te zorgen.

Nanny zorgt grotendeels voor North

De bron onthult dat de nachtzuster bij de baby in de kamer slaapt. Zij komt in actie wanneer de kleine een schone luier nodig heeft of gevoed of getroost moet worden. De hulp zorgt dus grotendeels voor North, terwijl Kim en Kanye lekker liggen te slapen.

Kim wil een goede moeder zijn

Dat Kim geen zin heeft om 's nachts voor North te zorgen betekent volgens de bron niet dat ze een slechte moeder is. "Kim wil goed uitgerust zijn, zodat ze de best mogelijke moeder kan zijn voor North. Kim koestert elk moment dat ze met haar heeft en wil daarvan genieten. Een goede nachtrust is voor Kim ontzettend belangrijk. Zonder acht tot tien uur slaap per nacht kan ze simpelweg niet functioneren."

Ondertussen is het nog steeds wachten op de eerste beelden van North West.

Meer over:

Reageren