Kim Kardashian lanceert nieuwe site met betaaloptie

15 september 2015 12:12 | sterren | Door Televizier

© Anders Overgaard - E! - Mediatornado

Realityster Kim Kardashian heeft haar eigen website en bijbehorende app gelanceerd. En daar kan de zakenvrouw lekker mee gaan cashen.

Kim Kardashian was al aardig in the picture via Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat enz. maar er kan natuurlijk altijd meer bij. Op haar nieuwe site www.KimKardashianWest.com staan foto's, een dagboek over haar zwangerschap en een webwinkel. Dat gedeelte is voor iedereen beschikbaar. Maar het grootste gedeelte van de site is exclusief voor leden. Wie bereid is maandelijks 2,99 dollar neer te leggen, ziet exclusieve familiefoto's, video's waarin Kim en haar team make-up tips geven, live video's waarin ze haar dagelijks leven laat zien en Q&A's met fans. 

Khloé en Kylie

Ook de zussen van Kim hebben sinds maandag een soortgelijke site met app. Op www.KhloeWithAK.com laat Khloé achter de schermen-beelden zien van haar sportavonturen met personal trainer Gunnar Peterson. Ook zij geeft beauty en lifestyle-tips.

Jonger zusje Kylie heeft een radiogedeelte op haar site: www.TheKylieJenner.com waarop ze haar favoriete muziek laat horen en ook zij geeft make-up tips. Alleen zus Kourtney gaat nog website- en apploos door het leven.

Veel geld

De Kardashians zwemmen al in het geld en daar gaat op deze manier alleen maar meer bij komen. Kim Kardashian is in haar eentje al goed voor 85 miljoen dollar. Voor de exclusieve foto-rechten van haar huwelijk met Kanye West ving ze 18 miljoen dollar, de rest harkt ze bijeen met de realityserie Keeping Up With the Kardashians en haar eigen make-up, kleding en parfumlijn.

Lees ook:
Kanye West wil president van Amerika worden

Meer over