Kim Kardashian wil patent op kolossale bilpartij

4 december 2014 14:26 | sterren | Door Televizier

© Anders Overgaard - E! - Mediatornado

Kim Kardashian geniet wereldwijde faam dankzij haar majestueuze achterwerk. Nu blijkt dat de billen van fitnessmodel Jen Selter sterk op die van de realityster lijken, grijpt Kardashian in.

Kim Kardashian vindt het verschrikkelijk dat Jen Selter constant foto’s van haar billen op Instagram plaatst. De selfies van het fitnessmodel zijn bijna identiek aan de kiekjes van Kardashian, en dat pikt de societyster niet. The battle of the bottoms is on!

Kim Kardashian 

Kim Kardashian is van mening dat ze over de rechten beschikt van de inmiddels beroemde billenselfie, en dus heeft de vrouw van Kanye West een aantal advocaten op de zaak gezet. Deze pleitbezorgers krijgen het waarschijnlijk erg lastig, het is in de Verenigde Staten namelijk niet mogelijk om je billen te laten patenteren.

Billen

Kim Kardashian laat het er niet bij zitten, het zitvlak van Selter moet en zal niet meer op Instagram verschijnen! Mocht het fitnessmodel de poses van de furieuze realityster tot in detail hebben gekopieerd, dan kan de Keeping Up With The Kardashians-ster aanspraak maken op het Auteursrecht. De zaak krijgt in ieder geval een staartje.

De blote billen van Kim Kardashian schitterden eerder op de cover van Paper Magazine.

Meer over