Kim-Lian van der Meij betreurt en begrijpt stoppen MindMasters Live

29 november 2015 17:31 | sterren | Door Televizier

Kim-Lian van der Meij vindt het jammer dat SBS na twee afleveringen een punt heeft gezet achter MindMasters Live, maar ze kan het besluit wel begrijpen.

Kim-Lian van der Meij reageerde voor het eerst publiekelijk op het verdwijnen van de mentalistenshow tijdens Thuis op Zondag.

"Saaie week"

In eerste instantie leken Kim-Lian en haar co-host Dirk Zeelenberg het nieuws weg te lachen door in de opening van het zondagmiddagprogramma op te merken dat het voor beiden best een saaie week was geweest waarin weinig gebeurde. Ook voor Zeelenberg is dat alles behalve waar. RTL maakte bekend dat de hitserie Divorce na het vierde seizoen stopt, grotendeels omdat Dirks vele nevenactiviteiten het opnameschema onmogelijk zouden maken.

"Vreselijk jammer"

Toen Koos van Plateringen aanschoof om het laatste showbizznieuws door te nemen en Kim-Lian naar het stoppen van MindMasters vroeg, reageerde ze alsnog: "Het is heel erg vreselijk jammer, ik hoorde het gisterochtend van de baas van SBS zelf. Ik vind het vooral erg voor het team en de mentalisten die echt maanden aan voorbereiding hebben besteed. Toch sta ik achter de beslissing van SBS 6, de kijker heeft het laatste woord. Als ze het niet willen, moet je het ze niet door de strot duwen. Maar zoals Marco Borsato zegt:  "Even slikken en dan weer doorgaan."

Het lag niet aan Kim-Lian

Koos verzekerde de MindMasters-presentratrice dat het falen van de show in elk geval niet aan haar heeft gelegen. De zichtbaar geëmotioneerde Kim-Lian kreeg bemoedigend applaus.

Meer over