Zien!

Kim-Lian van der Meij deelt backstagebeelden van The Masked Singer

2 januari 2024 11:10 | sterren | Door Tessa Kok

© The Masked Singer / Videoland

Tijdens oudejaarsavond werd de grote finale van het vijfde seizoen van The Masked Singer uitgezonden. Kim-Lian van der Meij bleek in het kostuum van het Nijlpaard te zitten en werd uiteindelijk tweede, net achter winnares Simone Kleinsma. Kim-Lian deelt op Instagram enkele leuke backstagebeelden van haar avontuur.

Backstage

Het is vanzelfsprekend dat er flink wat voorbereiding nodig is als je deelneemt aan het programma The Masked Singer. Kim-Lian van der Meij, die in het pak van Het Nijlpaard zat, geeft haar volgers een inkijkje in hoe het er backstage aan toegaat.

''Maanden geleden begon het The Masked Singer-avontuur. En de sfeer backstage was heel gezellig en fijn. Hierbij een kleine compilatie'', schrijft ze bij de video.

Reactie op haar deelname

Eerder plaatste de zangeres nog een video over The Masked Singer op haar Instagram account. Hierin was de reactie van haar familieleden te zien toen duidelijk werd dat zij in het pak van Het Nijlpaard zat.

Daarbij schrijft ze het volgende: ''Bij ons thuis in Zweden toen het masker afging... Het was niet moeilijk om het The Masked Singer avontuur de afgelopen maanden thuis geheim te houden. Ik ga wel vaker naar Nederland om te werken. Niemand vind dat raar, niemand vraagt wat ik ga doen. Ook kijken de kinderen zelden tot geen Nederlandse programma’s, dus ja … easy peasy.''

''Maar ik wilde natuurlijk wél dat ze iets van mijn Nijlpaard avontuur zouden meemaken, dus hebben we samen alleen de halve finale en finale (terug)gekeken. Nou volgens mij hadden ze het meteen door. Benjamin zei bij het kijken van de halve finale gewoon doodleuk heel droog; ‘ik denk dat het mama is'. Ik zing en dans kennelijk te vaak in huis! They know all my moves.''

Meer over