Kim-Lian van der Meij hoeft geen vierde baby

Kim-Lian beviel begin juli van haar derde kindje Benjamin. Voor Kim-Lian is haar gezin nu compleet: ze hoeft geen vierde baby meer.

Dat vertelde de musicalster en presentatrice in Koffietijd. Kim-Lian van der Meij heeft samen met haar vriend Daniël al dochter Ronja (5), zoon William (3) en baby Benjamin. Daniël gaf onlangs nog aan misschien wel vijf kinderen te willen, maar daar denkt Kim-Lian anders over.

Pittige zwangerschappen

Kim-Lian (32) legt uit waarom: "Mijn zwangerschappen waren altijd vrij pittig. Dus er komt waarschijnlijk geen vierde, al wil mijn vriend dat wel heel graag."

Benjamin is geschenk

Ze noemt zoontje Benjamin dan ook "een geschenk voor de familie". De presentatrice geniet er dan ook weer van om in de luiers te zitten. "Het is allemaal niet zo spannend meer, maar natuurlijk wel heel leuk", vertelt ze.

Televizier-Ring Gala

Kim-Lian van der Meij heeft het hartstikke druk, zo gaat ze in oktober het Gouden Televizier-Ring Gala presenteren. Om al haar bezigheden goed te combineren met haar gezinsleven speelt ze dit seizoen geen musicals meer. "Ik heb 's avonds meer tijd en Daniël is heel flexibel omdat hij thuis werkt. Dus er is altijd iemand bij de kinderen."

Reageren