Kim-Lian van der Meij in nieuwe Net 5-serie Fashion Planet

Kim-Lian van der Meij heeft een rol te pakken in de Net 5-serie Fashion Planet. De serie speelt zich af op de redactie van een slechtlopend modetijdschrift.

 

De serie

In de serie wordt het tijdschrift Fashion World door de nieuwe hoofdredactrice Rebecca, gespeeld door Manouk van der Meulen, overgenomen. Ze verandert de naam van het tijdschrift in Fashion Planet. De komst van de kille nieuwe hoofdredactrice brengt heel wat teweeg op de redactie. Josje Huisman, bekend van K3, heeft een hoofdrol weten te bemachtigen in de serie en speelt Ellis, de assistente van Rebecca. Andere acteurs die meespelen zijn Petra Laseur, Patrick Martens, Jasmine Sendar en Tamara Brinkman. Welke rol Kim-Lian zal vervullen is nog niet bekend.

Drukke tijd

Kim-Lian maakte in november de overstap van de Avro naar SBS 6. Daarmee verkreeg ze een mooie presentatieklus. Vanaf april presenteert Kim-Lian samen met Gerard Joling namelijk de show Sterren Springen. Dat is blijkbaar niet genoeg voor de hardwerkende musicalster. Over een maand kruipt ze in de huid van een ander in Fashion Planet.

 

Reageren