Daniel Gibson

Kim-Lian van der Meij in Zweden ten huwelijk gevraagd

23 september 2020 15:24 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Kim-Lian van der Meij gaat trouwen. De 39-jarige presentatrice is door haar vriend Daniel Gibson ten huwelijk gevraagd en ze gaf het enige passende antwoord.

Kim-Lian, die met haar vriend in Zweden woont, ging op pad voor de wekelijkse mountainbiketocht toen Daniel op hun favoriete plekje aan zee een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met ring klaar had staan. “Geduld is een schone zaak...Na 17 jaar verkering heeft ie eindelijk DE vraag gesteld. Het was wonderschoon ... windstil, kabbelend water , de zon die langzaam onder ging en hij ging op één knie”, schrijft de presentatrice op Instagram.

Foto 

Volgens haar waren beiden zo onder de indruk dat ze gezamenlijk in de lach schoten. “Het werd nog ongemakkelijker toen een er vrouw langs liep met haar hondje. We hebben van het moment gebruik gemaakt en haar gevraagd een foto te maken. Met fietshelmpie nog op. Uiteraard zei ik: JA!”

Drie kinderen

Van der Meij en Gibson zijn sinds 2003 samen en wonen sinds 2018 in Zweden. Het stel heeft drie kinderen. Binnenkort is Kim-Lian weer bij SBS6 te zien met het tweede seizoen van Thank you for the music.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Geduld is een schone zaak... Na 17 jaar verkering heeft ie eindelijk DE vraag gesteld 💍❤️🥂🤗 Tijdens ons wekelijks mountainbikeritje, stopte we ineens op ons favoriete plekje bij de zee. Daar stond een tafeltje met rode rozen, champagne en een doosje met een prachtige ring 🤩 Het was wonderschoon ... windstil, kabbelend water , de zon die langszaam onder ging en hij ging op één knie 😊🥺 We waren allebei zo onder de indruk van het moment, dat we in de lach schoten van de zenuwen. Het werd nog ongemakkelijker toen een er vrouw langs liep met haar hondje 😂👀 We hebben van het moment gebruik gemaakt en haar gevraagd een foto te maken. Met fietshelmpie nog op 🙈 So in the moment ❤️ Uiteraard zei ik: JA! 🙏 #sohappy #hanfriade #deaanhouderwint #blessed #kidsdoorhetdolleheen #wijook

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) op

Meer over