Kimberley Klaver gaat trouwen

23 Oktober 2014 16:18 | sterren | Door Televizier

© Michel Schnater - AvroTros

Kimberley Klaver is donderdag 23 oktober door haar vriend Bas Schothorst ten huwelijk gevraagd op het strand van Malibu, vlakbij Los Angeles.

Kimberley Klaver vertelde vorige week in Story dat ze zelf alvast een voorzetje had gegeven.  ‘’Ik heb tegen Bas gezegd dat ik graag met hem wil trouwen, maar dat hij me echt moet vragen. Hij moet er iets bijzonders van maken. Zo romantisch ben ik wel’’, vertelde ze.

Kimberley Klaver

Autocoureur Bas Schothorst pakte flink uit en vroeg zijn liefje op Malibu Beach ten huwelijk. In de onderstaande tweet is haar antwoord te lezen.

Bas Schothorst

Bas Schothorst had waarschijnlijk de maat van de ring verkeerd ingeschat, op de onderstaande foto is te zien dat de Atlas-deelneemster het sieraad niet om haar ringvinger draagt.

Trouwen

Bas Schothorst heeft niets meer over de bruiloft te zeggen, Kimberley Klaver weet precies hoe haar trouwdag er uit gaan zien. ‘’Van de bruidsjurk die ik dan aandoe en wáár ik dan het liefst trouw... Dat zal in Nederland op een mooi kasteeltje worden. En al mijn lieve vrienden en collega's moeten er bij zijn. We moeten die dag samen de liefde vieren.’’

Bruiloft

Als Kimberley Klaver en Bas Schothorst elkaar het jawoord hebben gegeven, wordt het volgens de Verliefd Op Ibiza-actrice tijd voor kinderen. ‘’Net zoals ik mijn hele leven al van een prinsessenhuwelijk droom, droom ik ook van het moederschap. Maar ik wil éérst trouwen en daarna komen er hopelijk snel kindjes’’, besluit ze.

Nu maar hopen dat ze eerder in het huwelijksbootje stappen dan Chantal Janzen en haar verloofde.

Meer over