Klaas van Kruistum maakt uitstapje naar RTL 4

Klaas van Kruistum gaat commercieel. Het KRO-NCRV kopstuk is aankomende zondag co-host van Carlo Boszhard in diens TV Café op RTL 4. 

De beslissing om Carlo terzijde te staan ontstond vorige week spontaan op televisie.

Zapplive

Afgelopen zaterdag was Carlo Boszhard te gast in ZappLive, het kinderprogramma dat Klaas iedere week live presenteert. Carlo kwam langs om te praten over alweer zijn derde schoolmusical, maar bleek zelfs jaren na Telekids het keten met kids nog niet verleerd. Ook klikte het zo tussen Klaas en Carlo dat hij hem spontaan vroeg een keertje zijn co-host te zijn op zondagmiddag. Van Kruistum, ook bekend van de informatieve Zapp-serie Klaas Kan Alles, zei natuurlijk direct ja. 

Co-host Klaas

Carlo's TV Café wordt Klaas' eerste keer als presentator bij een commerciële zender. Het belooft een drukke middag te worden, zo komt onder meer Eva Simons langs om te praten over Idols, brengt Glennis Grace haar team zingende BN'ers uit It Takes 2 mee en schuift Winston Gerschtanowitz aan om de start van het nieuwe seizoen Miljoenenjacht te promoten. 

Overigens is Klaas niet het eerste NPO-kopstuk dat een zondagmiddagje bij RTL bijklust. Art Rooijakkers beet begin dit jaar het spits af. 

Meer over:

Reageren