Klaas van Kruistum presenteert Beste Vrienden

Klaas van Kruistum heeft twee jaar bijgetekend bij KRO-NCRV. De presentator krijgt er daarnaast een nieuw programma bij: Beste vrienden.

Klaas (39) is behoorlijk in z'n nopjes over de situatie. Zo verklaart hij in het persbericht over zijn contractverlenging: "Je uiterste best doen om het allermooiste programma te maken dat maar mogelijk is, om zo kijkers te inspireren.Ik ben trots dat ik dat bij KRO-NCRV de komende jaren nog meer mag doen!"

Beste vrienden

In het gloednieuweBeste vrienden gaat Klaas op reis door Europa met bevriende BN'ers. Iedere aflevering nemen twee duo's het tegen elkaar op in een strijd die moet bepalen wie de echte beste vrienden zijn. Dat gebeurt via opdrachten die Klaas ze geeft waar alles draait om basisvoorwaarden van echte vriendschap: samenwerking, openheid en vertrouwen. 

KRO-NCRV

Naast Beste vrienden blijft Klaas de komende jaren programma's voor jong en oud maken. De jeugd kent hem als boegbeeld van Zapp, waar hij Zapplive en Klaas kan alles presenteert. Die laatste show, waarin Klaas iedere uitzending tot het uiterste gaat, begint zondag 11 september aan haar tweede seizoen. De iets oudere jongere kent Klaas van De rekenkamer en uiteraard van zijn rol als mol in het afgelopen seizoen van Wie is de Mol?. 

Beste vrienden is vanaf maandag 28 november te zien om 20.30 uur op NPO 3

Meer over:

Reageren