Kylie Minogue is te klein voor Voice-stoel

Kylie Minogue meet slechts 1.52 meter en is daarmee een van de kleinste personen in celebrity-land. Dat haar lengte ook wel eens voor problemen zorgt blijkt nu: de rode Voice-stoel is veel te groot. 

De Australische zangeres (of moeten we zeggen: zangeresje?) heeft een trapje nodig om in de grote rode draaistoel te kunnen klimmen.

Schattig

"Het trapje van blokken is echt heel schattig. We hebben nog overwogen de stoel te verlagen, maar dat zou hoofdbrekens opleveren. Dan hadden we alle stoelen opnieuw moeten ontwerpen, anders zou die van haar uit de toon springen. Het blok kan ze ook gebruiken als voetensteun, zodat haar voeten niet bungelen” vertelt een bron aan  de Britse Daily Star.

Seizoen 3

Minogue maakt volgende week haar debuut als coach in seizoen drie van The Voice UK. Samen met muzikant Ricky Wilson vervangt ze zangrootheden Jessie J. en Danny O'Donoghue. De twee andere juryleden die zonder opstapje blijven zitten zijn Will.i.am en Tom Jones.

Aantrekkingskracht

De programmamakers zijn erg enthousiast over de komst van de kleine zangeres. "Kylie brengt de warmte in de show die wellicht ontbrak. Haar aantrekkingskracht is universeel. Meisjes willen haar als vriendin en jongens willen met haar uit. Die combinatie is gewoon perfect."

Kylie

Kylie kan ondertussen niet wachten om aan de slag te gaan als coach.“Ik ben erg enthousiast. Ik vind het concept van de show te gek en ben een vaste kijker van alle seizoenen. Of ik competitief ben ingesteld? Misschien wel meer dan ik denk!” vertelde Minogue in een interview.

Reageren