Laatste namen BN'ers Adam zkt. Eva VIPS bekend

3 maart 2017 20:54 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

RTL Boulevard onthulde de identiteit van de laatste drie BN'ers die een blootgewone gooi naar de liefde gaan doen in Adam zkt. Eva VIPS.

Adam zkt Eva VIPS presentator Dennis Weening was een dag eerder al te gast in het showbizzprogramma om de namen van de eerste drie deelnemers te onthullen. Luuk Ikink nam de resterende drie voor z'n rekening tijdens zijn nieuwsblokje.

Inge bakt ze bruijn

De deelname van Olympisch zwemkampioen Inge de Bruijn (43) was al een beetje geraden toen Dennis aankondigde dat er een meervoudig medaillewinnares van de partij is. Inge is niet alleen als zwemster gewend om voor het oog van de camera weinig te dragen, ze was ook enige tijd ondergoedmodel. Ze zoekt een man die haar hart weet te veroveren.

Afbeelding

Kasia "Barbie" Dolkowska

De vijfde BN'er is vooral een begrip onder de fans van de online soap Keeping up with the Balkjes, uitgezonden op LindaTV. De Poolse Kasia Dolkowska (31) zet alles op alles voor haar droom een eigen, succesvolle fashionlijn te hebben. Ze geeft grif toe een abonnement op de plastisch chirurg te hebben en vindt het geen probleem te vertellen over haar borstimplantaten, vampire facelifts en en bilvergroting. Kasia wil laten zien dat beauty en brains samen gaan en zoekt dat ook in haar partner.

Cutie Curt 

Hekkensluiter is acteur, zanger en kinderboekenschrijver Curt Fortin (38) die ondanks zijn gespierde body toegeeft best een nerd te zijn op liefdesgebied. Hij vindt puurheid het belangrijkst in een relatie en dat is voor hem de reden geheel zonder kleding de ware te ontmoeten tijdens Adam zkt. Eva VIPS

Wie wil daten met de zes VIPS moet minstens 18 jaar oud zijn. Opgeven kan via deze link

Lees ook: Dit zijn de andere drie BN'ers die meedoen

Meer over