Babynieuws!

Lars uit Married at First Sight wordt vader

12 april 2024 12:42 | sterren | Door Tessa Kok

© RTL

Prachtig nieuws voor Lars Scheve uit Married At First Sight en zijn vriendin Felice, want ze zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat heeft Lars bevestigd met een bericht op Instagram.

In verwachting

Lars maakte het heuglijke nieuws gisteren bekend met een foto op Instagram. Op de foto is te zien dat Lars zijn hand op de buik van zijn vriendin Felice houdt. ''Je bent zo welkom, lief klein meisje'', schrijft Lars bij het bericht. Felice is in augustus 2024 uitgerekend. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lars Scheve (@laaars)

Deelname aan Married At First Sight

Lars deed mee aan het zesde seizoen van Married At First Sight en trouwde daar met Lizzy. Ondanks dat het eerst heel goed leek te klikken tussen de twee, hield het huwelijk geen stand. Daardoor besloten Lars en Lizzy om niet getrouwd te blijven. Inmiddels is Lars alweer ruim twee jaar gelukkig met zijn vriendin Felice.

''Twee jaar geleden ben ik een leuke meid tegengekomen en ik woon inmiddels met haar samen", vertelde Lars eerder over zijn vriendin in een gesprek met RTL Boulevard. En die liefde wordt nu bezegeld met een zwangerschap!

Meer over