Late night-talkshow voor Arjen Lubach op Nederland 3

Presentator Arjen Lubach krijgt een eigen programma op Nederland 3. De talkshow heet Lubach Laat en is in het najaar te zien op televisie.

In Lubach Laat schuiven verfrissende gasten bij de VPRO-presentator aan tafel. Ook een flinke dosis satire en mooie muziek wordt niet geschuwd.

Trots

Lubach is erg enthousiast over het feit dat hij het programma op de buis mag brengen. Ik ben heel erg blij en trots dat zowel de VPRO, Nederland 3 als Human Factor dit vertrouwen in mij hebben gesteld. Ik heb heel erg veel zin om met een talentvolle groep mensen dit tv-programma te gaan maken”, aldus de presentator.

Arjen deelt het goede nieuws ook met zijn volgers op Twitter.


Proefaflevering

In november maakte Lubach een proefaflevering. Onder anderen Owen Schumacher (Koefnoen), Edo Schoonbeek (De Kwis) en comedians Pieter Jouke en Michiel Peerenboom waren toen te gast in de studio. In eerste instantie heeft de talkshow acht afleveringen.

Lubach

Arjen Lubach is schrijver, presentator en cabaretier. Als televisieschrijver werkte hij onde andere mee aan Koefnoen en Koppensnellers. Daarnaast is Lubach te zien in De Wereld Draait Door met een maandelijkse taalrubriek. Op dit moment is Arjen ook de presentator van de zogeheten ‘Mol-talk’, waarin op een geheime locatie in Amsterdam de laatste aflevering van Wie is de Mol besproken wordt.

Reageren