Laura en Dennis over Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde

In het realityprogramma Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde moeten Laura Ponticorvo en Sander Mulder hun families er binnen twee weken van overtuigen dat ze echt van elkaar houden.

Laura en Dennis moeten hun families overhalen om het huwelijk zonder twijfel goed te keuren, ook al kennen ze elkaar nog maar een paar dagen. Als het lukt winnen ze 50.000 euro. Maar wat Laura niet weet is dat Sander een acteur is (gespeeld door Dennis Willekens), die bij het programma hoort. Hij maakt het Laura extra moeilijk. Televizier.nl sprak met hoofdrolspelers Laura en Dennis.

Laura, hoe ben je hierin verzeild geraakt?
Laura: “Ik dacht zelf dat ik aan een datingshow ging meedoen. Productiemaatschappij Blue Circle heeft me benaderd, zij kenden me nog als kandidaat uit X-factor. Dat ik het zou worden stond eigenlijk al vast.”

Dacht je achteraf niet 'waar ben ik aan begonnen'?
Laura: “Dat dacht zeker ik, maar het geldbedrag motiveerde me om door te gaan. Het doel is altijd mijn ouders geweest. Ik wou het geldbedrag voor hen winnen, om iets voor ze terug te doen.”

Was het daardoor extra moeilijk om je ouders te overtuigen van het huwelijk? Je liegt toch tegen ze.
Laura: “Ik heb ijskoud tegen ze gelogen. Dat maakte het ook extra moeilijk, want ik deed het voor hen. Op een gegeven moment nam ik een soort rol op me en ben ik ook gaan acteren.”

En Dennis, hoe was dat voor jou? Jij moet je knap schuldig gevoeld hebben.
Dennis: “Ja natuurlijk. Laura en ik zeiden tegen elkaar: ‘we gaan samen acteren’, dat heeft me enorm geholpen. Verder moest ik me goed voorbereiden, zeker toen haar ouders erbij kwamen.”

Waren jullie constant bij elkaar?
Dennis: “Na de opnames gingen we beiden naar een aparte ruimte, dat was voor mij vooral lekker omdat ik dan even uit mijn rol kon gaan. Verder wilden de makers onze gesprekken zo veel mogelijk vastleggen op camera, dus werden we uit elkaar gehaald om te voorkomen dat we te veel tegen elkaar zeiden. Maar we woonden wel in hetzelfde huis en sliepen in dezelfde ruimte.”

Laura, hoe reageerden je vrienden en je overige familie?
Laura: “Mijn vrienden hadden natuurlijk wel een mening over het huwelijk, maar hun reacties hou ik nog even geheim.”

Ik kan me voorstellen dat Dennis zich tegen een paar van je vrienden of broers moest verantwoorden.
Dennis: “Ik heb wel met Laura’s twee broers gesproken, maar ik zeg niet wat we besproken hebben.”

Tot slot, kunnen jullie het aanraden om binnen 2 weken te trouwen?
Laura: “Ik ben zeker voor het huwelijk, maar niet binnen 2 weken. Neem rustig de tijd, maak vooral veel afspraakjes en kijk daarna hoe het loopt”. Dennis: “Ik kan het niet aanraden.”

Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde is vanaf 27 augustus elke maandag om 20.30 te zien bij RTL 5.

Reageren