Zwangerschap

Laura Ponticorvo opgenomen in ziekenhuis

5 september 2021 10:47 | sterren | Door Twan Korenhof

© ANP
Realityster en influencer Laura Ponticorvo is opgenomen in het ziekenhuis. Dat liet de YouTuber gisteren weten op social media. Samen met echtgenoot Ryan Rijger is het stel in verwachting van een dochtertje.

Het is even schrikken voor Laura Ponticorvo. Sinds donderdag ligt de influencer namelijk in het ziekenhuis vanwege pre-eclampsie, oftewel zwangerschapsvergiftiging. Het is de eerste keer dat de YouTuber in verwachting is van een kindje.

'Ik heb twee dagen non stop gehuild'

In een Instagram-post laat de YouTuber weten: 'Nu had ik afgelopen donderdag mijn controle bij de verloskundige. Hier ontdekten ze dat mijn bloeddruk ineens veel te hoog was, veel hoger dan de vorige keren en ze trok direct aan de bel. Ik moest naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.' 

In het ziekenhuis werden haar bloeddruk, bloedwaardes en urine opgemeten. "Hierin hebben ze eiwitten gevonden en dit in combinatie met een veel te hoge bloeddruk duidt alles op pre-eclampsie. Normaliter krijg je klachten als je dit hebt en gek genoeg heb ik nul klachten. Nog steeds niet. Ik voel me topfit dus daarom kwam dit als een klap binnen en kan ik het niet helemaal bevatten wat er nu gebeurt." aldus Laura. 

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door LAURA PONTICORVO-RIJGER (@lauraponticorvo)

Laura en haar man Ryan verwachten in oktober hun dochtertje. Tot die tijd moet Laura in het ziekenhuis blijven. 

Meer over