Lauren Verster baalt van uitspraken Jort Kelder

Presentatrice Lauren Verster baalt van de uitspraken die Jort Kelder deed op Radio 1. Daar vertelde Kelder over de ware reden van de breuk tussen hem en Verster, namelijk: ze ging vreemd. Lauren betreurt het dat Jort dit openbaar gemaakt heeft. 

Les in nederigheid

Verster en Kelder waren vier jaar samen. Op Radio 1 vertelde Jort dat hij verwachtte dat de relatie wel een stuk langer zou duren, maar het gedrag van Lauren was de reden voor de breuk. "Die is gewoon met een ander gegaan. Is ook wel goed hoor, een les in nederigheid."

Goede correctie

Toch tilt de presentator niet te zwaar aan de affaire. "Als je in de liefde bedrogen wordt, publiekelijk zo hier en daar en met meerdere vriendinnen, dan vind ik dat eigenlijk voor mijn eigen veronderstelde arrogantie wel een goede correctie. Het is niet zo erg om het mee te maken, maar het doet wel pijn."

Liefde voor Jort

Lauren vindt het vervelend dat Jort een boekje open heeft gedaan over het einde van hun relatie. "Ik zou er niet voor kiezen om dit in de media te melden. Ik heb dit toch meer dan een jaar volledig uit alle interviews en de media weten te houden", vertelt ze aan Shownieuws. "Uit liefde voor Jort en omdat ik vind dat niemand daar iets mee te maken heeft."

Cameraman Jasper

Verster is inmiddels gelukkig met cameraman Jasper. Deze man blijkt ook de man waarmee ze Jort bedroog. "Ik ben heel erg verliefd op iemand anders geworden. Dat ging niet weg en ik heb daar een hele tijd mee geworsteld. Maar ik ben zo heftig verliefd geworden en dat bleef maar aanhouden. Dat heb ik aan Jort verteld en toen is onze verkering uitgegaan."

Reageren