Lea Michele verliest haar vangnet Monteith

Gisteren schokte de dood van acteur Cory Monteith de hele wereld. Zijn vriendin en collega Lea Michele laat in een verklaring weten ontroostbaar te zijn.

Gisteren werd bekend dat Glee-ster Cory Monteith is overleden in zijn hotelkamer in Canada. Dit nieuws schokte de hele wereld en maakte een hoop los op Twitter. Uiteraard wensten veel mensen zijn vriendin en collega Lea Michele heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Haar woordvoerster laat nu weten dat de actrice ontroostbaar is.

Lea Michele's verklaring

De woordvoerster vertelt: "Lea Michele is totaal hysterisch en compleet ontroostbaar. Ze is er ongelooflijk kapot van." Ook wordt er gevraagd haar privacy te respecteren in deze moeilijke periode. Inmiddels meldt Daily Mail dat er twee vrienden van Michele bij haar huis zijn gesignaleerd met een logeertas.

Michele over Monteith

Het acteurskoppel had officieel een relatie sinds februari 2012. Afgelopen januari vertelde Michele uitgebreid over haar relatie met Cory in de Marie Claire. Zo omschreef ze de acteur als haar vangnet die haar liet voelen dat ze alles kon. "Voor de eerste keer in mijn leven voel ik me echt heel erg rustig en gelukkig. Ik ben het gelukkigste meisje op aarde."

Doodsoorzaak

In april dit jaar steunde Lea haar vriend nog tijdens een moeilijke periode; hij liet zichzelf toen opnemen in een afkickkliniek. Al haar hulp en steun mocht blijkbaar niet baten, de acteur is waarschijnlijk overleden aan een overdosis. Monteith was al drugsverslaafd vanaf zijn 13e. Vandaag wordt door een lijfarts onderzocht wat de precieze doodsoorzaak is.

Reageren