Leontine Borsato over Alles is Liefde

24 oktober 2012 13:40 | sterren | Door Televizier

Leontine Borsato zet zich in om mensen te helpen op liefdesgebied. In ‘Alles is liefde’ komen de meest uiteenlopende situaties aan bod.

In het nieuwe programma Alles is Liefde help je mensen op liefdesgebied. Waaraan kunnen we dan denken?
"We helpen vrijgezellen, brengen mensen weer bij elkaar, geven wake-upcalls, maar helpen ook mensen die net hebben ontdekt dat ze op iemand van hetzelfde geslacht vallen en nog niet zo goed weten hoe ze daarmee moeten omgaan. We herenigen in Alles is liefde geen mensen, want daar zijn andere programma’s voor.” 

Hoe was het om samen te werken met Johnny de Mol?
"In 2009 ben ik voor Waar is De Mol? al eens met hem naar Japan afgereisd. Johnny is een open persoon met wie je ontzettend kunt lachen. Maar het mooie aan hem is dat hij ook een heel serieuze kant heeft en dat je net zo goed diepe gesprekken met hem kunt voeren."

Wat is het leukste om te doen?
"Ik vind het het allerleukste om samen met Johnny de battle te doen. Er staat in dit item één vrijgezel centraal voor wie Johnny en ik afzonderlijk de ultieme date proberen te vinden. Uiteindelijk kiest de vrijgezel tussen mijn kandidaat en die van Johnny. Natuurlijk geeft de vrijgezel van tevoren wel aan waar we precies naar moeten zoeken. Zo was er een keer een redelijk lang, blond meisje dat graag een donkere man wilde die langer was dan zij. Ik heb toen gezocht op het basketbalveld, maar daar heb ik hem uiteindelijk niet gevonden, hoor!"

Hoe ziet het perfecte afspraakje er in jouw ogen uit?
"Ik ben al een hele tijd gelukkig getrouwd en eigenlijk ga ik altijd met mijn man weg. Een echte date kan ik me niet meer zo goed herinneren. We zijn vroeger weleens uit picknicken geweest; een picknick met een lekker wijntje vind ik heerlijk. Dat zullen alle mannen eigenlijk moeten onthouden als idee voor een leuk afspraakje."

Is Marco romantisch?
"Marco zet weleens het hele huis vol bloemen, maar het zit hem ook in de kleine dingen. Hij laat dan lieve, kleine briefjes voor me achter of stuurt een leuke whatsapp."

Meer over