'Soms bestaan er wonderen'

Lex Uiting wordt voor de eerste keer vader: 'Iets heel speciaals'

16 januari 2024 18:03 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Blij babynieuws voor Lex Uiting: de presentator en zijn vriendin Suus verwachten hun eerste kindje. Op Instagram toont het dolgelukkige stel een reeks foto's met een positieve zwangerschapstest.

Op Instagram vertelt de 37-jarige programmamaker en zanger dat de zwangerschap van zijn vriendin Susan extra speciaal aanvoelt. 

Baarmoederhalskanker

In 2020 kreeg Susan de diagnose baarmoederhalskanker. Over het ziekteproces maakte Uiting destijds de podcastreeks De tumor tapes waarin ze pijnlijk eerlijk waren over het verloop van het ziekteproces. Volgens artsen was er vanwege de aandoening en de behandeling nog maar 25 procent kans dat Susan zwanger kon worden. 

Wonder

Lex en Susan spreken dan ook van een 'wonder' dat ze over een aantal maanden toch een kleintje in de armen kunnen sluiten. Uiting schrijft: "Juist doordat we weten dat een zwangerschap en 'n baby totaal niet vanzelfsprekend is (misschien wel voor jou), voelt dit als iets héél speciaals en willen we ook graag laten zien: soms bestaan er wonderen! Blijf geloven!"

De aanstaande moeder maakt het goed en is inmiddels al 32 weken onderweg.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LEX (@lexuiting)

Meer over