Lieke van Lexmond heeft genoeg van kritiek op moederschap

Lieke van Lexmond ging vrij snel na de geboorte van haar kindje weer het werk. Dit schoot in het verkeerde keelgat van veel twitteraars.

Lieke van Lexmond en haar vriend Bas van Veggel zijn sinds 25 september 2014 de trotse ouders van zoontje Vik. Lieke is inmiddels weer aan het werk, en dat is volgens een hoop mensen veel te vroeg. De presentatrice wordt sindsdien overladen met negatieve berichten op de sociale media. ‘’Mensen weten niet waar ze het over hebben. Ze oordelen zo snel", vertelt ze in het AD.

Kritiek

Lieke is alle negatieve reacties spuugzat. "Net als dat ik kritiek kreeg omdat ik het 'in mijn hoofd haalde' te gaan fietsen met Vik in de draagdoek. Dat is veiliger dan met zo'n Maxi-Cosi wankelend op je bagagedrager. Hou toch op met dat commentaar. Bemoei je met je eigen leven. Ik ben een lieve moeder."

Lieke van Lexmond 

Lieke van Lexmond wordt gelukkig gesteund door haar vriend Bas van Veggel. "Dat ik hem heb, is het belangrijkst in mijn leven. Ik ben zó verliefd. En dat wij samen Vik hebben gekregen en als gezin de feestdagen vierden, is een intense rijkdom", alus een gelukkige Lieke.

Lieke van Lexmond kon wegens haar zwangerschap Expeditie Poolcirkel niet presenteren, en dus nam Yolanthe Sneijder-Cabau de presentatie voor haar rekening.

Reageren