Lieke van Lexmond in het geheim getrouwd

26 juni 2016 09:20 | sterren | Door Televizier

© William Rutten

Lieke van Lexmond is vrijdag in Italië getrouwd met vastgoedondernemer Bas van Veggel. De ceremonie vond op een geheime locatie plaats.

Lieke's management heeft aan RTL Boulevard bevestigd dat de presentatrice daadwerkelijk haar ja-woord gegeven heeft. Verder is vrijwel niets bekend over de trouwdag, Van Lexmond en haar partner beschouwen het als een privékwestie. 

Doutzen Kroes

Shownieuws kwam echter door het betere speurwerk achter de vermoedelijke locatie. Volgens de SBS-show kon Lieke's goede vriendin Doutzen Kroes niet ontbreken bij het huwelijk. Het topmodel was vrijdag in Rome voor een fotoshoot en zaterdag in Parijs voor een modeshow. Dat leidde tot de conclusie dat de bruiloft in de buurt van de Italiaanse hoofdstad plaats heeft moeten vinden.

Trouwfoto

Via haar Instagramaccount deelde Lieke daags na de mooiste dag van haar leven een plaatje van meneer en mevrouw van Veggel. Het paar straalt zichtbaar.

Vik Barthélemy

Lieke en Bas leerden elkaar in 2013 kennen. Binnen enkele maanden was Van Lexmond er al van overtuigd de ware gevonden te hebben én in blijde verwachting. Zoontje Vik Barthélemy kwam in september 2014 ter wereld.

Meer over