Lieke van Lexmond is zwanger

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond is in verwachting. Samen met haar vriend Bas van Veggel verwacht de 35-jarige Lieke in augustus haar eerste kindje.

Via Twitter en Facebook gooide Lieke het grote nieuws de wereld in.

Een poos gezwegen

Aan RTL Boulevard vertelde Van Lexmond: "Ik ben nu bijna vier maanden zwanger. We hebben het blijde nieuws expres vrij lang stilgehouden. We wilden het even afwachten, want we wilden het zo lang mogelijk voor ons zelf houden. We zijn heel trots en zo dankbaar.”

Ook in verband met al haar werkzaamheden bij de televisie zweeg Lieke de afgelopen weken over haar zwangerschap: "Ik heb natuurlijk veel mooie klussen en je moet wel met contracten rekening houden."

Pure liefde

Lieke en vastgoedhandelaar Bas, zijn nu driekwart jaar samen. "We hadden meteen pure liefde. Maar je weet hoe het bij sommige mensen moeilijk gaat met zwanger raken. Wij wilden graag een kindje met elkaar, maar we dachten daarom: we zien het wel. En het is ons gegund want ik was meteen zwanger!", roept ze. "We zijn zó dankbaar met zijn tweeën. Ik wilde bijna zeggen met zijn drieën, haha!"

Op dit moment is Lieke op televisie te zien met programma’s als Expeditie Poolcirkel, dat vanavond begint, en Everybody Dance Now.

Reageren